Табір відкрив у літо двері

2012-06-13

Ось і промайнув час… Закінчилась табірна зміна, але спогади про відпочинок у пришкільному таборі «Веселка» Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. М. Рябошапки ще довго будуть піднімати настрій. Як чудово ми провели разом перші 14 днів літа! Кожен день був не схожим на інший. Щодня ми мандрували у країну Казок, Мрій, Сподівань, де завжди панували веселий гомін дітей, музика, спів. Запам’яталося дуже багато: і подорож у країну Здраволюбію разом з юними акторами загону «Молодь», які немов справжні майстри, перевтілювалися у своїх героїв; і цікаві конкурси та вікторини, і свято «Нептуна», «Містер та Міс табору», відверта розмова «Фізична краса не постійна, а духовна краса – вічна», зустрічі з майстринею вишивки Довбаш В.К., працівниками Щербанівської амбулаторії, сільським священником.

Найбільше нас вразили екскурсії в природу: до мальовничого села Актово, на страусину ферму у село Кременівка Веселинівського району, стежками Щербанівського лісового господарства. Нас завжди чарує природа, яка дарує найбільшу насолоду і радість. А скільки вражень залишилося у нас від подорожі до Миколаївського пейнтбол клубу, до музею суднобудування!

Цікавими для вихованців табору були ігри «Зірковий час», «Дерево учіння», «У пташиному царстві»; театралізована вистава «Планета Любові»; тренінги «Паління - данина моді, звичка, хвороба?», «Зроби до здоров’я крок»

Для нас завжди були відкриті двері Щербанівської ДЮСШ (директор Попов О.М.), будинку культури (директор Стращенко Ю.О.), сільської бібліотеки (бібліотекар Кожухаренко О.В.). де проходили захоплюючі змагання, спортивні естафети, ігри, конкурси, змагання ерудитів, дискотеки.

Слова подяки директору НТЦ «Лан» Треножкіну В.К., фермерам Власенку В.А., Харенку В.М. за організовані поїздки, і усім спонсорам, завдяки яким на наших столах були фрукти, овочі, солодощі, морозиво, а переможці конкурсів, змагань отримали призи та грамоти.

За вдало організований відпочинок усі ми дуже вдячні адміністрації школи, начальнику ПВТ «Веселка», нашим вихователям; за смачні сніданки та обіди ми дякуємо працівникам кухні, за створені комфортні умови - обслуговуючому персоналу.

Бажаю усім здоров’я, яскравих літніх вражень, доброго відпочинку.

До зустрічі!

Умудова Аліна, юний кореспондент Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.М.М.Рябошапки

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi