• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ми тепер не просто діти – ми тепер вже школярі!

Ми тепер не просто діти – ми тепер вже школярі!

2012-10-04

4 жовтня у Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім.М.М.Рябошапки відбулося родинне свято «День народження класу».

У шкільному вестибюлі зібралося багато гостей: діти, батьки, учителі. Усміхнені, щасливі, ошатні першокласники пригадали свій перший день навчання в школі, з дідусем Панасом та внучкою Знайкою подорожували сторінками улюблених казок, читали вірші, відгадували загадки, співали, водили хоровод, танцювали. Діти разом із своїми батьками змагалися у конкурсах «Склади тваринку», «Я буду…». Завершилась святкова подорож тим, що діти пригадали правила шкільного життя, які вони вже засвоїли протягом 5 тижнів навчання в школі.

/Files/images/PA040067.JPGЗ вітальним словом до першачків звернулася заступник директора з виховної роботи Воропай Л.Б., яка побажала дітям гідно нести звання учня Щербанівської школи. Голова батьківського комітету класу Спінатій Т.Б. привітала дітей з почесним званням «Першокласник» і побажала носити це звання з радістю, а в школу ходити із задоволенням. Кожна дитина отримала від батьків у подарунок книжку «Чарівна читалочка».

/Files/images/PA040101.JPGПрийшли привітати учнів 1 класу і шефи-п’ятикласники. Під аплодисменти присутніх вони одягли на підшефних символічну червону стрічку з написом «Першокласник», вручили кожній дитині «Посвідчення першокласника». Шефи побажали своїм меншим друзям бути допитливими, цікавими, уперто долати велику путь країною знань.

Надовго запам’ятається ця подія батькам першокласників, які потурбувалися, щоб дітям було у школі затишно, як вдома, бо вони тут не тільки навчаються, а й граються, відпочивають, беруть участь у різних виховних заходах .

/Files/images/PA040108.JPGУспішно крокуйте дорогою знань, дорогі друзі! Нехай цікавим буде навчання у стінах рідної школи, допитливість та працелюбність завжди крокують поряд з вами! Терпіння вам, любові та Божої благодаті!

Тарасенко І.В., класний керівник 1 класу Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.М.М.Рябошапки

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi