Екскурсія до музею ім. Є.А.Кібрика

2012-06-08

Літо, зелень, сонце, тепло… Чудова пора для відпочинку! А чому б не поєднати відпочинок з корисним дозвіллям?

Дякуючи директору Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки Треножкіній Г.О. та начальнику пришкільного табору «Веселка» Воропай Л.Б., які в день захисту дітей подарували нам таку можливість, вихованці загону «Квіточка» вирушили у захоплюючу подорож до міста Вознесенська. Нам гостинно відкрили двері екскурсоводи музею ім. Є.А.Кібрика та краєзнавчого музею.
/Files/images/P6010120.JPG
У музеї ім. Є.А. Кібрика ми із захопленням милувалися виставкою робіт молодих художників м. Миколаєва: вишиванками по тканому полотну, картинами, писаними по батіку, різьбленням по дереву.
Не менш захоплюючою була виставка робіт гуртка «Натхнення», на якій представлені роботи дітей віком від 9 до 16 років, – вишивка бісером та косим хрестиком. Ці чудові картини захоплювали і вражали. Багато дітей, особливо дівчатка, запалали бажанням стати такими ж майстринями, і вже по дорозі додому дехто купив бісер.
З таким же інтересом нами були оглянуті експонати краєзнавчого музею. Вражали дивовижні панорами бойових дій, справжня військова зброя. У наших хлопчиків від побаченого захоплювало дух.
Нікого не залишила байдужою ця екскурсія. Повні емоцій, ми поверталися в рідне село Щербані, твердо знаючи, що в нас буде нагода здійснити не одну подорож і дізнатися ще більше нового і цікавого.
Канінець Аліна, вихованка пришкільного відпочинковоготабору «Веселка» Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М. Рябошапки

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi