А ось і страуси..

2012-06-06

Я впевнена, що кожна дитина має мрію. Ось і в мене була мрія побачити живих страусів. Завдяки спонсорській допомозі Треножкіна Володимира Кириловича, директора НТЦ «ЛАН», який оплатив нашу поїздку до Кременівської страусиної ферми, моя мрія збулася.

6-е червня 2012 року. 27 дітей та три вихователі, залишивши стіни пришкільного табору «Веселка», вирушили у цікаву подорож. Ввічливий та уважний водій Михайло Іванович, що працює в ПП «ПІК», довіз нас до місця.

Я вперше на страусиній фермі. Моїм враженням немає меж. Ці гарні птахи-велетні захоплюють своєю граціозністю і красою. Завдяки цікавій розповіді екскурсовода я дізналася, як розрізнити самку страуса і самця, чому не можна шуміти біля страусів, як доглядати за малятами … . А найголовніше - я сама їх годувала, і не тільки страусів. Там було ще багато різних звірів. Сфотографувалася з мавпочкою, яку звуть Валера. Годувала ламу та сурків. Пригощала ласощами тхорів та носатиків. Скрізь панувала чистота та порядок. Чепурні алейки з гарними трояндами, привабливі альтанки, чудовий дитячий майданчик з гойдалками. Екскурсія завершилася смачним обідом. Не хотілося, але час повертатися додому.

Щойно сіли в автобус, а мене вже полонили мрії про повернення до цієї чудової господи, яку фермою вже не хочеться називати, скоріше – Кременівський заповідник.

Аліна Канінець, вихованка І загону «Квітка» Щербанівського пришкільного табору «Веселка»

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi