Творимо своє шкільне життя

2017-02-07

/Files/images/конференція 1.JPG

Учнівське врядування – це передусім входження, нас учнів, до світу діяльності та спілкування, Участь у житті школи, класу, вирішення важливих питань, створення і захист проектів, проведення заходів, акцій - це можливість реалізувати себе. Життя в колективі залежить від кожного з нас.

/Files/images/конференція.JPG6 лютого у Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. М. Рябошапки пройшла конференція учнівського самоврядування під девізом «Творимо своє шкільне життя».

Розпочали роботу з емоційно-психологічної вправи «Дзеркало», яка підняла настрій учасникам конференції і налаштувала на плідну роботу. Разом зі своїми наставниками - класними керівниками, ми працювали у групах під час вправи «Я і колектив». Визначили риси колективізму, на кольорових долоньках написали їх і оформили символічний смайлик-сонце.

Про роботу учнівського комітету звітували голови служб. Слайд-презентаціями, міні-сценками, колажами, живим словом презентували роботу і класні колективи. Випускниця школи Якушкіна Марія сказала: «Такі події, як звітна конференція учнівського самоврядування, в житті школи - це важливий захід. Це остання для мене конференція в стінах рідної школи. Вразила атмосфера родинного затишку, злагодженість колективів. Кожен з нас особистість. Але особистість повинна вміти працювати в колективі. Саме учнівський колектив школи так і працює і цього навчає всіх».

/Files/images/конференція 1.JPGУ школі проведена велика робота учнівським самоврядуванням у І семестрі. А ті невеличкі недороблені справи ми обов’язково вирішимо в подальшому.

Життя не стоїть на місці, а безупинно рухається вперед. А ми повинні творити добрі справи, творити своє шкільне життя, ділитися своїм світлом, теплом і тоді воно для вас буде цікавим.

Климова Олександра, голова учнівського комітету Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi